Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 15:12

Βραβείο Δημιουργικής Κουζίνας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Βραβείο Δημιουργικής Κουζίνας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Με το πρώτο βραβείο “Δημιουργικής Κουζίνας με παραδοσιακά υλικά” διακρίθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 4η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν όλοι οι τομείς του ελληνικού τουρισμού, ενώ για πρώτη χρονιά συμμετείχαν και νέοι κλάδοι όπως γαστρονομία τουρισμού, εναλλακτικός και εσωτερικός τουρισμός, τουρισμός υγείας, κ.ά.

Πλήθος επισκεπτών βρέθηκε στην έκθεση τουρισμού της Αθήνας. Στο θεματικό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και επαγγελματίες τουρισμού από όλη την Πελοπόννησο, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γευτούν παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου από εξειδικευμένο σεφ. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επίσης έλαβε χώρα και γευσιγνωσία του πελοποννησιακού ελαιολάδου από τη Σχολή Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας καθώς και οινογνωσία από το οινοποιείο Κορωνιώτης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επιχειρηματίες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν προγραμματισμένες B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες του εξωτερικού.